آشپزخانه به عنوان قلب تپنده خانه شناخته میشود، و پرتردد ترین محل منزل شماست. بنابراین باید توجه ویژه ای به طراحی آن به خصوص طراحی
یک آشپزخانه ایده آل، باید تمام ویژگی های زیر از قبیل : ۱- فضای مناسب ۲- جانمایی مناسب تجهیزات پر کاربرد ۳- نور پردازی مناسب ۴- وم جریان داشتن هوا را دارا باشد. نظر به اینکه شخص خانه دار مدت زمان قابل توجهی را در آشپزخانه سپری میکند، طراحی فضای آشپزخانه و طراحی
بر همین اساس در آشپزخانه فاصله وسایل اصلی شامل سینک ظرفشویی، یخچال و اجاق گاز نه باید آنچنان زیاد باشد که باعث رفت و آمد زیاد شود و نه آنچنان کم که محدوده کاری و حرکتی را برای هر یک از آنها مخدوش کند. بر این اساس یک استانداردی در آشپزخانه بوجود آمده است به نام ” مثلث کار “، که در استانداردهای معماری محیط این مثلث بین دو عدد ۴ متر و ۸ متر مشخص شده است، که هیچ ضلعی از این مثلث نباید کمتر از ۱٫۲ متر و یا بزرگتر از ۲٫۷ متر باشد.